Forfatter Emne:  projekt ny bane  (Læst 721 gange)

Offline Racefun.dk/klub

  • Scaleracer
  • Indlæg: 1160
    • Vis profil
    • SlotWorld.dk shoppen der sender dagligt
  • Navn: Keld Høfler
Sv: projekt ny bane
« Svar #15 Dato: April 16, 2018, 23:07:33 pm »
Denne her er en test bane, der er nogle ting som skal rettes, derfor er lige denne her afhændet til kostpris med kobbertape.
Jeg skal bruge denne til at se tingene passer og til at fastsætte placeringer af trafo, controllere, skærm og pc med tæller systemet, alt skal integreres og forberedes i testbanen så det bliver plug and play når jeg samler. banen skal kunne stilles op på 10 min. og nedtages igen på samme tid.
Det gør det også lettere på sigt hvis der skal laves nye mellem moduler til udvidelse af de eksisterende baner at alt er maskinfremstillet så passer det (forhåbenligt) sammen.


CNC  bruger aspire til at modtage filer og bearbejde G-koden inden det ryger over i mach3 som styrer maskinen.

Banelayout er lavet i ultimate racer importeret som billed til Inkscape hvor jeg har så har tegnet frihånd ovenpå tegnigen, alle udskridnings områder er lavet på slup, ultimate racer kan faktisk godt eksportere de brugbare tegninger men så passer udskridnings områder ikke til ensvejs kørselsretning, det vil kræve for meget at rette banesektionerne, jeg har prøvet.  ;)

Den/de baner jeg skal bruge erhvervsmæssigt vil få braid på, hylden bliver 99% sikkert lavet i hånden, den måde vores gamle CNC maskine virker på gør at der er udsving på over 1 mm i højden på pladen og den går ikke med braidhylden, der er 0,2 nok maks. jeg kan acceptere. Men når først rillen er lavet er hylden jo det mindste at frembringe, jeg ofrer en overfræser kun til dette project som bliver fastlåst i den rette højde og så er der jo ikke fare for at fejljustere når man skifter jern.

Jeg håber jeg er køreklar med denne bane i løbet af en uges tid og så skal jeg nok arbejde med den et par uger inden den afhændes og fræseren går igang med den næste forhåbentligt endelige version.