Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.

Sider: [1] 2 3 ... 15
1
Kalender / DM Mini Saloon 2023
« Dato: April 23, 2023, 18:20:54 pm »
Så der kun 14 dage til DM, alle havde chancen i dag for at få øvet sig på DM banen, så det tid til at få meldt sig til.
Eller meld dig til herinde.

Det er altså frit valg hvilke eller hvilken BRM mini saloon bil man vil køre med.
Begge biler skal dog igennem TK inden vi starter kvalifikationen.

2
1:24 Biler / Nye BRM biler med metal chassis
« Dato: Januar 27, 2023, 16:58:26 pm »
BRM har valgt at relancere deres komplette produkt galleri med et ny udviklet metal chassis, i stedet for de tidligere plastik chassier.

I denne uge udkom et begrænset oplag af McLaren F1 gtr
ila_rendered

i Februar ankommer de så med Porsche 917K og Ferrari 512M

Porsche chassis:

Der kommer i marts også white kit samt løse chassis til folk der allerede ejer en BRM bil af ovenstående og gerne vil opgradere til metal.

Jeg vil lave en mindre 3 timers løbsserie med disse biler hvor natkørsel vil blive et element af 1 times varighed, så vi kan komme i Le Mans stemning hele året  8) så der skal derfor monteres lys, men mere om det senere.

Senere på sæsonen sendes der Porsche 911gt1 på gaden ligesom der i mini saloon klassen forventes Ford Capri i marts, og Datsun 240Z engang efter sommerferien.

Der efter sommer kommer der også 2 helt nyudviklede Ford GT40 mk1 og mk2 så håber vi blot det 2 kan konkurrere med P917 og F512, men mon ikke vi har da set stor lighed i andre serier på forskellige modeller.

Reportager / Mini Saloon 6. sæson veloverstået
« Dato: November 27, 2022, 17:50:57 pm »
Så kom vi i mål med årets sidste afdeling, og Patrick Petersen blev kåret som mester igen. STORT tillykke med sejren.

Der blev kørt 30 løb på 10 forskellige baner og der var 6 forskellige vindere i år, og 25 deltagere over sæsonen. 16 kørere til det med flest deltagere.

Lodtrækningen blev at:

Bilen blev vundet af Michael Sivertsen,

og de 10 x 2. præmier som bestod af 2 kuglelejer , 2 bagfælge og 2 bagdæk blev fordelt af lykkens gudinde Tik med:
3 sæt til Henrik Petersen
1 sæt til, René Glæsel, Michael Nielsen, Klaus Wolters Mølvig, Dennis G Thuesen, Henrik Berntsen, Henrik Carstens, Tonni Rohrmann.
Præmierne udleveres til dem næste gang de deltager i et SM løb.

Kallsoy Park

Kim mener at Durita laver god mad på dagen, vi får se om han får overtalt hende eller om han selv må i køkkenet :)

11
Kalender / Sm mini saloon 4. Runde i SMRK
« Dato: April 17, 2022, 10:52:18 am »

12
Kalender / Dm mini saloon i oscc
« Dato: April 10, 2022, 23:13:23 pm »
Hermed inviteres til DM 2022 hos OSCC, det koster kr. 100,- for deltagelse i løbet og mad afregnes direkte til OSCC.

DM afvikling som i 2021.
Regler følger SM reglerne dog er der TK og Park Fermé til DM.

Alle deltagere kører kvalifikation og 3 løb.

Kval giver startrækkefølge til 1. Løb og resultat af 1. Løb giver startrækkefølge til 2. Løb.

De 2 første løb sidestilles og kun det bedste resultat tæller. Dette bruges til gruppeopdelingen til 3. Løb “finalerunden”

Gruppe 1 kører om pladserne 1-4, Gr.2 om 5.-8. Pladsen osv. osv. man kan altså kun blive Dansk mester hvis man er i top 4 efter de første 2 løb.

Der er præmier til alle gruppevinderne, så der vil være noget at køre for i finalerunderne uanset om man kører om 13.-16. Pladsen eller hvor man ender.

Der er teknisk kontrol og Park Fermé så de biler du vil deltage med skal afleveres i Parc Fermé senest kl. 9.45 og de skal være godkendte inden, er de ikke det kan de ikke benyttes, så kom i god tid og få kontrolleret dit køretøj, der kan jo være kø.
Selvom der indleveres 2 biler må man selv vælge om 1 eller begge benyttes, der kan ikke skiftes bil midt i et løb.
Der vil efter de 2 første løb være fri bil og ny tk inden finalerunderne.

Træning vil være med deltagere indtastet i systemet, 2 min pr spor, ved 20 mand giver det 2 gennemkørsler til hver.
Kval 1 minut.
Stint i løb 4 minutter.

14
Kalender / Mini saloon humleringen
« Dato: Februar 20, 2022, 10:12:53 am »
Så det tid igen :) Løb nummer 106, 107 og 108 i Sjællandsseriens historie, Vi er glade for endnu engang at kunne besøge Humleringen, som vel er banen med den måske korteste langside i vores løbsserie.

15
Kalender / 1.afd. SM mini saloon på Wynn’s
« Dato: Januar 13, 2022, 11:33:59 am »
Velkommen til den 6. sæson i Mini-Saloon, vi kører denne gang på Scalextric banen i ESC. 24 m lang, 12v ca. 8 sek. omgangstider.