Forfatter Emne:  LMP24-ØST 1. afd. 2019  (Læst 418 gange)

Offline HenrikBering

  • Scaleracer
  • Indlæg: 1586
    • Vis profil
    • RingBering
  • Navn: Henrik Bering
LMP24-ØST 1. afd. 2019
« Dato: Januar 26, 2019, 00:58:20 am »
Hej alle

Tak for en fornøjelig aften på RingBering. Banen er kun 17 meter lang og med LMP24 biler køres en omgang på ca. 3,4-3,6 sek. Alle gæster kørte på med krum hals uden at blive rundtossede  ;). Pga. den korte bane og lille afstand mellem sporene blev der gjort meget ud af de sædvanlige formaninger om at køre pænt og vise hensyn ved overhalinger. Denne gang virkede det faktisk  ;D ;D, der blev kørt rimeligt hensynsfuldt med få affald pga. forfejlede overhalinger.

Vi var 10 mand til race og der var tid nok til at køre kvalifikation.

Til første heat kørte René sammen med Patrick og Kim. Det blev til en tæt duel mellem Patrick og René, som blev ekstra spændende da kronhjulet løsnede sig i Renés bil. Steen var meget hurtig med skruenøglen og det kostede "kun" 5 omgange. I sidste stint kørte Patrick det langsomme spor 4 og René indhentede ham i det sidste minut af løbet. Kim kørte ganske hensynsfuldt, så han ikke kom i vejen for de to hurtige drenge.

I næste heat skulle Vest køre mod Henning og Steen. Det gik sådan, at Steen kørte i forvejen, så Vest og Henning kunne kæmpe om resten. Det var dog Vest, som kørte hurtigst og mest stabilt af de to, så det var hurtigt klart, hvordan heatet skulle ende. Igen var der hensynsfuldt kørsel og plads til at overhale.

I det hurtige heat var alle 4 spor besat med tre hjemmebanefolk: Henrik, Henrik (Dr. B) og Palle samt Erik, der i denne sammenhæng havde kvallet som "best of the rest". Henrik og Henrik kørte i forvejen og Palle holdt sig stabilt foran Erik. Der var stadig fin respekt omkring overhalinger og rimelig ro på løbet. Der blev taget nogle omgangsrekorder undervejs. Henrik vandt foran Dr. B, Palle og Erik. Steen havde dog kørt så langt i sit heat, at det rakte til en tredje plads - flot kørt!

Til andet gennemløb var lidt forskydninger i rækkefølgen, hvor Henning kørte fra Vest og Palle kørte fra Steen.

Alt i alt en fornøjelig aften, hvor en af de positive tilbagemeldinger ved en kort bane var, at evt. forskelle på motorer ikke har den store betydning sammenlignet med en lang bane fx en Blueking.

Tak for denne gang - vi ses om en måned hos Carsten Grønnemann  8) 8) 8)


Link til analyse af omgangstider: http://www.racemaster.dk/user.php?content_type=4&gallery=722&desc=2019-01-25&description=Ring Bering den 25/01-19
Link til LapMaster resultater: http://www.ringbering.dk/livetiming/livetiming/LapMasterResultLink.htm
Link til stillingen i LMP24-ØST: http://www.racemaster.dk/highscorelist.php?site_id=230
Link til billeder: http://www.racemaster.dk/user.php?content_type=3&gallery=15628&desc=1.afd LMP24 ØST 25/01-19